photo

Výsledky 4. ročníku

Tak a čtvrtý ročník je za námi.


Výsledky hlavní soutěže "Cena odborné poroty":


1. Šach Mat: Grilovaná kančí svíčková podávaná na perníkové omáčce s bramborovou šiškou provoněnou tymiánem, zdobená mandličkami a perníkovou drobenkou.

2. Purkmistr: Sumec na račím másle s račími ocásky vařenými v černém pivu Purkmistr, zauzená bramborová kaše, koprová espuma a žloutky

3. Na Zimáku: Roláda z králičího hřebu s nastavovanou kaší a cibulovou pěnou



Výsledky první soutěže o "Nejprodávanější pokrm":


1.Purkmistr: Sumec na račím másle s račími ocásky vařenými v černém pivu Purkmistr, zauzená bramborová kaše, koprová espuma a žloutky

2. U tří lvů: Roláda z jeleního hřbetu plněná kopřivovou nádivkou s para a kešu ořechy, karlovarským knedlíkem a lanýžovo-hříbkovou omáčkou

3. Šach Mat: Grilovaná kančí svíčková podávaná na perníkové omáčce s bramborovou šiškou provoněnou tymiánem, zdobená mandličkami a perníkovou drobenkou.